Online boekhouden of uitbesteden?

(of een combinatie . . . alles is mogelijk)

Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig

Waar je ook bent, altijd inzicht in je administratie via een cloud. Dat is online boekhouden. Met de eenvoudige en gebruiksvriendelijke interfaces kun je je administratie zelf bijhouden, of je laat het helemaal (of gedeeltelijk) door ons doen. Precies zoals jij het wilt.

Door de uiteenlopende automatiseringsmogelijkheden heb je er bijna geen omkijken naar: zo koppel je het boekhoudprogramma eenvoudig aan je zakelijke bankrekening of bijvoorbeeld aan je kassasysteem. En wat dacht je ervan automatisch je facturen te laten betalen?

Lijkt het je wel wat, zo’n online boekhoudprogramma? Er is van alles mogelijk. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende programma’s, wat is voor jou de meest geschikte software, waar moet je op letten bij het invullen van de data en hoe werkt het allemaal precies? We denken graag met je mee. 

Ik wil graag meer weten

Uitbesteden kan natuurlijk ook

Natuurlijk is het ook mogelijk de administratie aan ons uit te besteden. Meestal wordt de administratie dan één keer per maand, kwartaal of jaar door ons verwerkt. Aan jou de keuze! Aan de hand van de administratie worden dan door ons de aangiften omzetbelasting ingediend en na afloop van het boekjaar de jaarrekening gemaakt.

Mocht je na afloop van een maand of kwartaal een overzicht met de financiële gegevens van je onderneming willen ontvangen, dan kan dat natuurlijk. En wil je even checken of alle debiteuren wel hebben betaald? Dan ontvang je van ons gewoon een openstaande postenlijst. Zo blijven er geen facturen onbetaald.

Laten we een afspraak maken

Kies wat je wilt uitbesteden en wat je zelf doet

 Wat je zelf doet:Wat wij doen:
FacturerenJij factureert en beheert de debiteuren.Wij regelen de rest.
Basis boekhoudenJij factureert en verwerkt de inkoopfacturen.Wij regelen de rest
Extra boekhoudenJij factureert en verwerkt de inkoopfacturen en bankmutaties.Wij regelen de rest
MeekijkenJij doet zoveel mogelijk zelfWij kijken voor de zekerheid met je mee
Boek jouw pakket

De online boekhoudpakketten waar we mee werken

  • Exact Online

  • Twinfield

  • Unit4 Multivers

  • iMUIS Online

Maar we kunnen met alle boekhoudpakketten werken. Dus hebt u zelf een boekhoudpakket waarvan u geen afscheid wilt nemen . . . helemaal prima!

Omdat boekhouden in onze genen zit, zijn we simpelweg van alle boekhoudpakketten thuis.